Događanja

TS KAS ima novi spot – Udri brigu na veselje!

Nakon uspješno odrađenih “letećih tambura” u spotu s Nenom Belanom, Kasovci su se s provjerenom ekipom odlučili na zanimljiv i pomalo jeziv filmski izričaj.


Tekst pjesme Udri brigu na veselje potpisuje Uršula Tolj, glazbu Damir Bačić, a aranžman, uz Željka Nikolina, Hrvoje Nemec, najmlađi član ts Kas. Marko Zeljković Zelja, redatelj i scenarist spota, došao je na ideju da ovoj vedroj i lepršavoj pjesmi doda dozu humora kroz najpoznatije horor filmove kao što su Psiho, Krug i razni drugi.

Naravno, Kasovci kakvi jesu, uvijek spremni na lude ideje, vrlo su rado prihvatili scenarij koji se događa u “ukletom hotelu”. Snimanje je trajalo cijelu noć do pojave prvih zraka sunca kada su utvare iščeznule. “Ovo je sigurno najzanimljivije snimanje do sada. Trebalo je vremena da shvatimo što redatelj želi postići ovakvom radnjom, ali na kraju smo bili prezadovoljni i jedva čekamo reakcije gledatelja.” – kazao je Dinko Glavaš, pjevač ts Kas.

Glumačka postava je također već dobro poznata i uigrana. – S dečkima obožavam raditi, uvijek je nešto novo i prije svega zanimljivo. Najbolje od svega je što nam do samog snimanja ne žele reći koja je naša uloga, ali ne možemo se ljutiti na njih, to su oni, uvijek inovativni – rekla je Lea Liović, glumica u spotu. Sa spotom za pjesmu Udri brigu na veselje,Kas zaključuje priču debitantskog albuma “Slušaj mene, nema greške” i nastavlja već započeti rad na drugom albumu.

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close