Vijesti

Tržnice Zagreb, trgovački centri i Hrelić ne rade za Uskrs

Radno vrijeme na Uskrs – Sve službe za hitne intervencije Zagrebačkog holdinga i dežurne gradske ljekarne radit će od 0 do 24 sata za građane.

Trgovački centri rade samo na Uskrsni ponedjeljak
Untitled

Zagrebačke tržnice, kao i Veletržnica te hladnjača, na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak neće raditi. Isto vrijedi i za Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga, što znači da neće poslovati blagajne Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva, Zagrebparkinga, Čistoće, Vodoopskrbe i odvodnje te GPZ – Opskrbe.

No, za nepredvidive situacije, sve službe za hitne intervencije Zagrebačkog holdinga radit će od 0 do 24 sata kao i dežurne gradske ljekarne. Sajam automobila na Jakuševcu i popularni Hrelić neće raditi u nedjelju, na Uskrs, ali će dan prije, u subotu, za sve posjetitelje i izlagače automobila ulaz biti besplatan. Svi trgovački centri u nedjelju, na Uskrs, bit će zatvoreni.

Lidlove trgovine neće raditi ni na Uskrsni ponedjeljak. City Center One East i West u ponedjeljak, 6. travnja, radit će prema redovnom radnom vremenu, odnosno, od 9 do 21 sat, kao i Supernova centar u Buzinu. Westgate Shopping City na Uskrsni ponedjeljak radi od 10 do 21 sat, dok će trgovački centar King Cross Jankomir u ponedjeljak raditi od 9 do 20 sati.

U trgovačkom centru Avenue Mall u Novom Zagrebu u nedjelju, na Uskrs, radit će restoran Fifty-Fifty, i to od 13 sati do ponoći, dok ćeKFC raditi od 13 do 23 sata.

Lotus Family Cafe s igraonicom za djecu u spomenutom trgovačkom centru u nedjelju će biti otvoren od 13 sati do ponoći, dok će igraonica raditi do 21 sat. Na Uskrsni ponedjeljak prodavaonice u Avenue Mallu radit će od 10 do 21 sati.

Podsjetimo, ZET će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak primjenjivati nedjeljni vozni red.

Tekst: vecernji.hr

Foto: Tomislav Miletić/vecernji.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close