LokalnaPolitikaIzdvojeno

TRUMP U GOSPIĆU Novi video o ličkim političarima (i medijima)! Lika Club ekskluzivno doznaje tko je autor videa

ANONIMNO

Nakon što je prvi video koji smo objavili 30. siječnja 2019. u kojem se “Milinović” obraća svojim suradnicima pregledan više od 8 tisuća puta, danas se autor videa nakon gotovo dvije godine ponovno javio na isti način na mail [email protected]


Politička slika u Ličko-senjskoj županiji sve je nejasnija, i to netko jako dobro zna. To se može iščitati iz maila koji smo danas u popodnevnim satima primili od anonimnog čitatelja s Plitvica. U link koji ponovno “razotkriva” političare i njihove odnose, ovaj put postavljeni su i neki mediji iz Gospića. Video traje 4 minute i 52 sekunde, a u njemu je Trump prikazan u svojoj posjeti Gradu Gospiću.

Izmišljeni događaj po autoru se dogodio 31. kolovoza u “gospićkoj dvorani”. U njemu se Donald Trump obraća Hillary Clinton na svečanoj večeri u Americi, a autor daje naslutiti da je priča vezana za ličku javnu ustanovu uz koju se ovo ljeto veže niz skandala.

“srdačno vaš, bijesprvi s plitvica”

Portal Lika Club, ovaj put ekskluzivno doznaje i tko je autor. U mailu je kratko pohvaljen rad portal Lika Club (op.a. na čemu mu zahvaljujemo ali to stvarno nije potrebno), te je dodano – “primjetio sam da volite ekskluzive pa evo još nešto. ja sam s mukinja, pa to i objavite jer ste vi to zaslužili. znam puno toga, a to vam piše i u opisu videa.”

U potpisu maila je “bijesprvi s Plitvica”, što možemo povezati s YouTube profilom koji je sustavno ismijavao bivšeg HDZ-ovca Kirina prije njegove smjene.

za razliku od prošlog puta ovaj put je vrijeme da kažemo otkud je autor videa. ja sam s mukinja i znam dosta toga o svima i svemu. bijesprvi s plitvica . inače, nitko nikad nije bio ni blizu ideje da sam ja autor, zato i jesam bijesprvi. samo gledajte, imate što vidjeti – stoji kratko ispod YouTube videa.

Video donosimo u nastavku.

Napomena: Video ne održava stavove redakcije portala LIKACLUB.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close