VijestiSportZdravlje

Na Trsatskim stubama u Rijeci počinje HOMO SI TEĆ

Utrkom “539 skok” po Trstatskim stubama koja se trči u subotu, 02. travnja i službeno počinje ovogodišnji 20. Festival sporta i rekreacije “Homo si teć” koji će se odvijati tijekom tri predstojeća travanjska vikenda.

Jedinstvena i iznimno zahtjevna, “539 skok” je utrka s trasom ukupne duljine 493 metra i visinske razlike od 91 metar. Od podnožja stuba na Školjiću do platoa u ulici Joakima Rakovca na Trsatu potrebno je pretrčati čak 539 stepenica u što kraćem vremenu.

Start u podnožju stuba najavljen je točno u 10:00 sati, dok će se proglašenje pobjednika i dodjela medalja održati u 12:30 sati ispred Hotela Continental.

Odlično prihvaćena od trkača, ova je utrka izvrstan test brzine i izdržljivosti, a prijaviti se možete na www.rijeka.run.

Već sljedeću subotu, 09. travnja, najpoznatija riječka šetnica Molo longo ugostit će “Molo longo trk”, a u velikom finalu, 16. i 17. travnja, svi će trkači i posjetitelji moći uživati u bogatom dvodnevnom programu s čak 6 utrka od kojih treba izdvojiti jednu novu – 1. riječki maraton.

Festival “Homo si teć“ okupi više od 14 000 sudionika na ukupno 8 organiziranih utrka te s pravom nosi titulu najmasovnije manifestacije cestovnog trčanja u Hrvatskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close