Događanja

TRIO MARINERO ima novi hit! Spot sniman u Senju i Gospiću

Poznati trojac Trio Marinero objavio je novi singl pod nazivom “Crno bijela boja”.


Trio Marinero je bend iz Senja koji svira na vjenčanjima, feštama, klubovima i maškarama već 16 godina. Sviraju svu vrstu glazbe: strani i domaći rock, pop, zabavnu, dalmatinsku, slavonsku, primorsku te narodnu glazbu. 2010. godine izdali su svoj prvi album, nakon čega su snimili 4 spota za pjesme “Živim samo za tebe” , “Slapovi tequile” , “Imaš drugoga” i “Hvala ti što postojiš” koje se redovito vrte na CMC-u i ostalim glazbenim televizijama.
Njihov novi singl “Crno bijela boja” pjesma je plesnog ritma i ljubavne tematike. Tekst je napisao pjevač Domagoj Biondić, dok glazbu i aranžman potpisuju svi članovi benda – Domagoj Biondić, Marko Rukavina i Sanjin Milanović. Glazba je snimana i miksana u Longplay Studiju u Zagrebu.

Nakon velike uspješnice “Hvala ti što postojiš” koja je prešla milijun i pol pregleda na YouTubeu te postala jedna od najpoznatijih pjesama za prvi ples mladenaca, napravili smo potpuno drugačiju pjesmu koja će vas pokrenuti i oraspoložiti. Vjerujemo da će pjesma biti omiljena u klubovima i discotekama, poručuju dečki iz benda.

Pogledajte spot koji je sniman u Clubu 300 u Gospiću te na nekoliko lokacija u gradu Senju!


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close