Scena

Trio gušt angažirali atraktivnu Kristinu Đanić u novom spotu

S pjesmom ‘E, da mi je pamet sve’ca’, tročlani bend Trio gušt nastupio je na ovogodišnjim ‘Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu’.


Pjesma, autora Denisa Batinovića Pekme i Tonija Lasana osvojila je vrlo brzo simpatije publike, a nakon radijskog, na red je došlo i televizijsko predstavljanje pjesme. Članovi grupe Trio gušt poznati su po svojim duhovitim spotovima, a nerijetko se prihvaćaju i glumačkih izazova. Glavna ženska uloga u novom spotu pripala je Kristini Đanić, plesačici i koreografkinji te Giulianovoj supruzi.

‘Kad ste u braku onda se često susrećete s dilemom ostati kući i biti papučar ili izaći vani s društvom. E, za to je potrebna pamet sveca da nađete zlatnu sredinu. Tako smo i mi odlučili glumiti čak tri uloge, malo smo anđeli, malo vragovi, a malo glumimo sami sebe. Bilo je zanimljivo držati se plana snimanja jer smo za neke scene trebali biti obrijani, a za neke ne. Kristina se odlično snašla u ulozi koju smo joj namijenili i odradila je to vrlo profesionalno pa ne znam zašto mi se Giuliano više ne javlja (smijeh)’, objasnio je Dundo, osnivač benda i za ovu priliku redatelj spota.

Osim prezentacije aktualnog singla i spota ‘E, da mi je pamet sve’ca’, Trio gušt očekuje do kraja godine i kanadska turneja nakon čega će otkriti i u kojem gradu i s kojom publikom će dočekati Novu godinu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close