Vijesti

Trikovi za savršen poljubac

Poljubac s partnerom nešto je vrlo intimno i toplo. Pravi poljubac će probuditi sva osjetila i zato je važno da bude iskren i od srca. No isto tako, savršen poljubac zahtijeva i malo spretnosti i tehnike. Donosimo 3 jednostavna trika zbog kojih više nećete htjeti odvojiti usne, piše Zadovoljna


1. Pripremite usne

Kako bi poljubac bio savršen usne moraju biti sočne i meke, jer tome ne može odoljeti niti jedan muškarac. Planirate li romantičnu večeru, pripremite se na vrijeme. Ispucale i suhe usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite te potom nanesite melem ili balzam za usne.

Isto tako, planirate li se ljubiti izbjegavajte žarke ruževe i masna sjajila za usne jer ova ženska pomagala mogu pokvariti prvi dojam.

2. Spojite usne

Trik koji će probuditi sva osjetila zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato ih trebate maksimalno iskoristiti. Prije nego krenete u strastveni poljubac, naslonite usne na njegove i to nježno i polako. Ostanite u om položaju nekoliko sekundi, a potom se prepustite snažnim osjećajima.

Pročitajte više na Zadovoljna

 

Izvor: Zadovoljna | Foto: Pixabay

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close