Moda

Trikovi pomoću kojih ćete izgledati duplo privlačnije

Šminka čini čuda, to je svima vrlo dobro poznata činjenica. No mnoge će iznenaditi saznanje da je za udvostručenje njihove privlačnosti dovoljno nekoliko malih beauty trikova


Napravite kontrast između očiju i kože

Prema mišljenju stručnjaka časopisa Psychology Today, jedan od simbola ljepote je izraženi kontrast između područja oko očiju i kože. Postići ga možete nanošenjem mekog smeđeg ili taupe sjenila na kapke.

Učinite da vam se oči doimaju većima

Profesor Kang Lee sa Sveučilišta u Torontu otkrio je da se veće oči kod žena smatraju privlačnijima jer se tako doimaju mlađima.

Vizažistica Melissa Sophia savjetuje da na obrve umjesto maskare u gelu nanosite boostere. Obrve zbog gela mogu izgledati teške i začepljene, a toniranje boosterom izgledat će prirodnije. Vrećice ispod očiju prekrijte debljim slojem korektora, na trepavice nanesite maskaru, a na korijenu gornjih trepavica izvucite tanku crnu liniju tekućim crnim linerom.

Više na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close