Zdravlje

Trikovi uz koje će vaša partnerica doživjeti najjači orgazam

Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. No kako bi bio ‘onaj pravi’ treba se i potruditi te pronaći najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo 5 činjenica koje garantiraju vrhunac iz snova, a koje možete sugerirati svom partneru


1. Najjača erogena zona
Osim klitorisa, najjačom ženskom erogenom zonom smatraju se bradavice. Iako neke žene ovaj osjetljivi dio tijela ne žele izložiti pretjeranoj stimulaciji, kako bi postale erogena zona važno je znati neka pravila.
Bradavice žude za vrlo nježnim dodirima (u čemu pomaže jezik), reagiraju na vlagu, toplinu i hladnoću što se može postići na razne načine (puhanjem u vlažnu bradavicu, toplom i hladnom vodom).

2. Predigra je obavezna
Što više poljubaca i dodira dobijete to će vaša cirkulacija brže proraditi, a vaše će tijelo postati osjetljivije. Stimulacija zvana predigra trebala bi trajati oko 10 minuta. U tom razdoblju žensko će doživjeti nevjerojatne promjene koje garantiraju snažan užitak.

3. Trajanje orgazma
Prosječno trajanje ženskog orgazma je 20 sekundi. Tijekom tog vremena tijelo će doživjeti ritmičke kontrakcije i to svakih 8 stotinki.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: tip.ba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close