Turizam

Trik koji otkriva je li posteljina u hotelu čista

Američka emisija Inside Edition prijavila je svoje ljude u nekoliko pristojnijih njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervirajući istu sobu za svaku večer, kako bi provjerila što se događa kad gosti odu…


Ležite u hotelu, radite stvari koje doma nikad ne bi… Na primjer, ležite sa sendvičem u rukama punim umaka koji curi naokolo… Ili su vam neke druge stvari pale napamet?

A jeste li se zapitali mijenja li osoblje hotela posteljinu redovno? Je li ju zamijenilo nakon posljednjeg gosta koji je odsjeo u sebi u kojoj ste sada vi?

Pa, novinari američkog Inside Editiona odlučili su provjeriti spavaju li na čistoj posteljini, kada negdje odsjednu.

Emisija je prijavila svoje ljude u nekoliko ‘pristojnijih’ njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervirajući istu sobu za svaku večer. Prve večeri gost/novinar Inside Editiona nevidljivom je fluorescentnom bojom na plahtu napisao ‘Spavao sam ovdje’. Kada se iduće večeri vratio, s ultraljubičastom lampom, imao je što vidjeti! Dobro pretpostavljate, dočekala ga je ista plahta.

3 od 9 hotela koje su provjerili svojom inspekcijom nisu promijenili plahte! Teško da ćete imati vremena, volje i noca za ponoviti isti test, ali postoji naćin da povećate izgleda za odmor u čistoj posteljini.

Što možete napraviti da izbjegnete prljave plahte? Ako ne želite nositi ultraljubičastu lampu sa sobom, možda je bolje da odaberete apartmane ili drugu vrstu smještaja, koja ne uključuje veliki broj soba i u kojima će se osoblje jednako posvetiti svakoj sobi. U manjim objektima manja je vjerojatnost da će osoblje propustiti zamijeniti posteljinu i temeljito očistiti sobu, ali naravno da u oba slučaja postoje iznimke i nema jasnih pravila. U svakom slučaju, ako vas brine ovaj podatak jednostavno ponesite svoju posteljinu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close