ModaLifestyle

Trik koji će vam pomoći da tekući puder iskoristite do zadnje kapi

Tekući puder često je jedan od najskupljih dekorativnih proizvoda u kozmetičkoj torbici svake žene i upravo zato želimo ga iskoristiti do zadnje kapi. To ćete lako napraviti uz pomoć jednog jednostavnog trika


Produžite vijek trajanja tekućeg pudera koji je već ‘pred krajem’ tako što ćete u njega dodati losion za lice i napraviti hidratantnu kremu u boji.

Ako koristite puder u staklenoj bočici onda losion možete direktno ubaciti u nju i promiješati štapićem za uši. U slučaju da vaš omiljeni puder dolazi u plastičnoj tubi, prerežite je na pola. Zatim štapićem za uši izvadite ostatke koje ćete potom staviti u malu bočicu ili posudicu po želji (npr. staru kutijicu od kreme) i pomiješati s losionom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: aliveskinhair.com.au

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close