SportIzdvojeno

Tridesetak dječaka i djevojčica upisano u rukometne grupe u Brinju

RUKOMETNI KLUB GOSPIĆ

Brojimo točno mjesec dana nakon što je Rukometni klub „Gospić“ pokrenuo rukometne grupe u Brinju, te se može reći da je realizacija ovoga projekta za sada veoma uspješna.


Trenerica Beba Romac tri puta tjedno radi s tridesetak dječaka i djevojčica od vrtićke dobi do 5. razreda osnovne škole. 

Planovi Rukometnog kluba „Gospić“ s mladim rukometašima i rukometašicama Brinja su veliki, te svi s nestrpljenjem iščekuju okončanje ove pandemije prouzrokovane virusom COVID-19 kako bi se nastavila brojna turnirska i ligaška natjecanja koja će dječacima i djevojčicama Brinja donijeti prve nastupe na rukometnim terenima.

Ovim putem Rukometni klub „Gospić“ se još jednom zahvaljuje Općini Brinje, Zajednici sportova Općine Brinje, OŠ Luke Perkovića Brinje i Dječjem vrtiću Tratinčica Brinje na suradnji u pripremi projekta, a sve zainteresirane za treniranje rukometa s područja Brinja i okolice pozivaju na priključivanje i na treniranje rukometa.

KONTAKT:

  • Beba Romac (trenerica), mob: 098/467 – 978
  • Vanja Antić (tajnik), mob: 095/868 – 0006

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Vanja Antić | Foto: Rukometni klub Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close