Grad ZagrebScena

Tribina “Iz prve ruke”: Kako doći u medije i ostati tamo?

HDS ZAMP nastavlja seriju posjećenih tribina “Iz prve ruke”: novo izdanje na rasporedu je u srijedu, 7. ožujka u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9), pod nazivom “Kako doći u medije i ostati tamo?”.


Tribine “Iz prve ruke” namijenjene su autorima, glazbenicima i izvođačima, pogotovo onima koji se samostalno brinu o svojim karijerama, koncertima i izdanjima. Nadolazeća tribina približit će odnos medija i glazbenika i pokušati odgovoriti na neka od pitanja koja zanimaju brojne glazbene kreativce: kako privući pažnju medija, kako se uspješno predstaviti u svojim objavama, kako se “zavrtiti” u radijskom eteru i kakve objave novinari i urednici žele vidjeti u svom inboxu?

Prvo ovogodišnje izdanje “Iz prve ruke” okupit će predstavnike različitih medija koji će, khm, iz prve ruke uputiti glazbenike u ovaj neobično važan segment glazbene industrije: Zrinka Kunić (urednica portala Muzika.hr), Danijela-Ana Morić (novinarka Tportala), Alen Balen (direktor i glavni urednik Yammat.fm) i Nenad Blažic (glazbeni urednik Otvorenog radija).

Ulaz na tribinu je besplatan, uz prethodnu najavu mailom na [email protected] najkasnije do 6. ožujka.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close