VijestiTech

Tri sigurna dokaza da vam netko prisluškuje telefon

Sigurno ste se nekad suočili s problemom u telefonskim razgovorima: šumovi, odjeci, jeka, prekidi. Normalno, problemi u razgovoru mogu se dogoditi iz jednostavnih tehičkih razloga. Često problem može biti tehničke prirode, operateri ili kvar na mobilnom aparatu.


A stručnjaci kažu da postoje tri sigurna dokaza da vam netko prisluškuje telefon, piše N1. O čemu je riječ?

Razlog prvi: u pozadini tijekom razgovora čujete odjeke vlastitog glasa. Jeka je najbolji dokaz da s vašim pozivima ”nešto događa”. Posebno ukoliko se ponavlja…

Razlog drugi: topla baterija! Ukoliko vam je baterija zagrijana bez nekog posebnog razloga (iako u tom trenutku ni ne koristite telefon), i to bi mogao biti znak da vas ”slušaju”. Obratite pažnju…

Razlog tri: usporeno uključivanje mobilnog uređaja. Telefon se sporo pali, a nakon što ga pokušate ugasiti, isto tako mu je potrebno puno vremena da se isključi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close