Vijesti

Tri mjeseca zatvora za migranta koji je ukrao automobil u Rakovici

Općinski sud u Karlovcu je na tri mjeseca zatvora nepravomoćno osudio 22-godišnjeg alžirskog migranta Ahmeda K., jer je u lipnju u Oštarskim Stanovima na području Rakovice ukrao automobil VW Golf, javlja KAportal.


Ukradeno vozilo u vlasništvu je Marka T., a okrivljenik je migrant koji je u RH ušao ilegalno iz susjedne BiH.

On je priznao odgovornost zbog toga što je vozio ukradeno vozilo, iako je ustvrdio da ga nije ukrao on osobno, već da je žrtva prijevare drugog migranta. U svojoj obrani je naveo da je jednom Afganistancu platio 500 eura da njega i još šestoricu prebaci ilegalno u Hrvatsku. Kaže da ih je vodič u jednom trenutku napustio, te se vratio s automobilom, rekavši im da će dalje morati sami, piše Jutarnji list.

Okrivljeni se branio kako je on jedini znao voziti, pa je sjeo za volan. U vozilu nije bilo ključeva, već je bio pokrenut spajanjem kablova. To mu, međutim, nije bilo čudno. U kaznu mu je uračunato vrijeme provedeno u pritvoru, pa ju je praktički odslužio.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close