Turizam

Tri hrvatska hotela svrstana u 1% najboljih na svijetu

Hotelima Soline, Bonaca i Afrodita u Brelima, Bolu i Tučepima dodijeljena su priznanja 2016 Travellers’ Choice od strane TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja na svijetu. U njegovoj se bazi nalazi čak 5,3 milijuna hotela, restorana i turističkih atrakcija, a vjerodostojnost mu potvrđuje gotovo 300 milijuna recenzija.


Upravo su ocjene globalne zajednice putnika uvrstila ova tri hotela u Bolu i na Makarskoj rivijeri u sam vrh izbora koji se održava već četrnaest godina, a koji honorira izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost hotela širom svijeta.

Spomenute hotele odlikuju izvrsna usluga i nenadmašna pozicija. Bolski hotel Bonaca je obiteljski All Inclusive hotel, zaklonjen je šumom stoljetnih borova, nadomak je slavne bolske šetnice i na svega nekoliko minuta hoda od svjetski slavne plaže Zlatni rat. Idealno je obiteljsko odmaralište s bezbroj zabavnih sadržaja i vrhunskom animacijom.

Bluesun hotel Soline u Brelima već je nagrađivan TripAdvisorovim Certifikatom izvrsnosti i odlikuje ga prostran i autohtono uređen wellness & spa u zdanju koje nevjerojatnim arhitektonskim zahvatima, projektiranim od strane poznatog arhitekta Julija De Luce, prati linije brda i neprimjetno se spušta na jednu od najljepših svjetskih plaža – Punta rata.

61203771

Plaže Punta rata i Zlatni rat su brojni svjetski mediji poput magazina Forbes, LA Timesa, Travel Channela i Lonely Planeta više puta uvrštavali u popise svjetskih top plaža po svojoj ljepoti i ekološkoj očuvanosti.


 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: Trip Advisor

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close