Lifestyle

TREĆI NAM JE ROĐENDAN Na današnji dan počela je medijska avantura Ličana

Na današnji dan prije tri godine svjetlo dana ugledao je prvi lički nacionalni portal – LIKACLUB.eu.

Prvi lički nacionalni medij – LIKACLUBportal je kojim smo težili Hrvatskoj predstaviti Liku, ali i  Lici predstaviti Hrvatsku.  Misija našeg portala od prvog dana bila je informiranje čitatelja i pokazivanje one ljepše strane medija, kao i ljepše strane Hrvatske. Ustrajali smo u ideji da na portalu nema kategorija crne kronike i politike, što su pokazalo se, čitatelji znali cijeniti i tako je ostalo do danas.

U dosadašnjem radu portala imali smo više od 500 000 čitatelja iz svih dijelova Hrvatske i svijeta, isto tako na web stranici članci su čitani više od 2 000 000 puta. Iz dana u dan brojke su rasle  što nas je dovelo do našeg sljedećeg uspjeha – LIKACLUB ušao je u TOP 100 najčitanijih medija u Hrvatskoj kao jedini s ličkim predznakom, tako je ostalo do danas.

U tri godine postojanja ostvarili smo mnoge važne suradnje kao što je ona s gradom Zagrebom, portalom 24sata i portalom MojPosao. Ali i niz manjih vrijednih suradnji. Marketing portala LIKACLUB sve je prepoznatljiviji i traženiji, a kroz ovu godinu poseban fokus i razvoj biti će upravo na tom području. Kroz našu redakciju prošlo je mnoštvo suradnika, odradili smo puno intervjua, informirali svakodnevno o najvažnijim događanjima i pokazali kako se s malo volje i mnogo rada mogu postići veliki uspjesi.

Hvala svim našim čitateljima što su nam pokazali vjernost i svakodnevno čitali naš sadržaj te pratili društvene mreže – naš Facebook, Instagram i Twitter. Idemo u četvrtu godinu, hvala što ste dio kluba! 

Iva Biondić,

urednica portala LIKACLUB.eu

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close