GlazbaPrimorsko-goranska županija

Treći Krk Music Fest u gradu Krku!

19. - 21.6.2021.

Povodom Svjetskog dana glazbe po treći će se put na trgovima i rivi grada Krka moći uživati u različitim glazbenim i plesnim sadržajima. Sve programe, koji predstavljaju i svojevrstan uvod u ljeto, povezuje ljubav prema glazbi i želja da se ovogodišnji Krk Music Fest obilježi na što posebniji način.


Festival započinje u subotu nastupom Gradske glazbe Krk na krčkoj rivi, a tijekom festivala izmjenjivat će se razni izvođači i programi.

Krčka folklorna društva predstavit će se izvedbom tradicionalnih krčkih plesova i glazbe koji su uvršteni na UNESCO-vu listu svjetske nematerijalne baštine.

Udruga sopaca otoka Krka zajedno s HGU Rijeka pripremio je upečatljiv scenski nastup sopaca na tradicijskoj barci Guc u krčkoj luci.

Održavat će se i glazbene radionice udruge Muzika u koracima „Mook“, radionice izrade suvenira na temu glazbe i glazbala udruge Rukotvorine Krk, kao i projekcije glazbenih filmova na otvorenom.

Program nam donosi i dva atraktivna plesna nastupa grupe „Flame“. Plesna predstava „The best of musical“ bit će u znaku poznatih melodija iz mjuzikla, a plesači će nas provesti i plesnim vremeplovom kroz različita glazbena razdoblja.

Koncertni dio festivala donosi nam nastupe atraktivnih glazbenika na trgu Kamplin. Prvog dana, u subotu 19. lipnja, nastupit će glazbenica Nina Flamenco uz pratnju gitarista Gorana Žegarca i slovenskog plesača flamenca Mitje Obeda. U nedjelju, 20. lipnja, nastupit će dobro nam poznata klapa Tramuntana, dok vas posljednjeg dana festivala, na sam Svjetski dan glazbe očekuje prava glazbena poslastica – koncert poznate hrvatske pjevačice Jelene Radan čiji je glazbeni izričaj portugalski fado.

Osim glazbe i plesa, Krk Music Fest u svom trećem izdanju donosi i atraktivne jelovnike u ugostiteljskim objektima grada Krka koji će na najbolji način zaokružiti vikend uživanja u gradu Krku.

Uz poštivanje trenutnih epidemioloških mjera, pripremili smo našim posjetiteljima i sugrađanima odličnu zabavu i vrhunski glazbeni doživljaj te se veselimo zajedničkom obilježavanju i slavljenju ljeta i glazbe!, poručili su iz ZTG Krka.

Cijeli program pogledajte na linku.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close