VijestiScena

Treća večer GROCKSA rezervirana za domaće rock snage – GLORIU, LIKOSE i GS BIG BAND!

petak 19. srpnja s početkom u 22 sata ne propustite treći u nizu koncerata ovogodišnje gospićke rock scene!


Treću večer Grocksa gospićku publiku u atriju KIC-a zabavljat će gradske rock snage – domaći bendovi Gloria, Likosi i GS Big band.

Gospićki bend Gloria s manjim pauzama na glazbenoj sceni egzistira već 30 godina, a njihov glazbeni opus je veoma raznolik i prati najnovije trendove. Osnovani su osamdesetih godina prošlog stoljeća, a ime su dobili prema poznatoj pjesmi “Gloria”  grupe U2.

Za dobru atmosferu pobrinut će se i Likosi, jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih gospićkih bendova. Grupa je osnovana davne 1964. godine u Gospiću, a ime bendu dao je legenda grupe Vilko Šafranek – Minina po grčkoj riječi Lykos – vuk.  Danas u bendu nema ni jednog od osnivača. Davor Trošelj Pauk je počeo svirati u Likosima 1968. godine i on se danas nalazi iza bubnjeva, a ostali članovi su u bendu između 10 i 30 godina.

GS Big band je gospićka grupa s mladom postavom koja djeluje od 2009. godine. Žanr glazbe koji sviraju obuhvaća domaći i strani rock i pop, a svoj prvi nastup ostvarili su upravo na gospićkom Grocksu. Sastav benda je sljedeći: Andrej Karić-klavijature, Nikola Miškulin- lead gitara, ritam gitara i vokal; Goran Pezelj- bass gitara, akustična gitara i vokal te Ivica Perišić- bubnjevi, vokal.

I ovog ljeta u uživajte u Gospićkoj rock sceni! Svi koncerti održavaju se u organizaciji Kulturno informativnog centra Gospić i pod pokroviteljstvom Grada Gospića, a na zadovoljstvo svih posjetitelja kao i svake godine ulaz je besplatan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Kulturno informativni centar Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close