Lifestyle

Trebate odmor za dušu i tijelo? Odgovor je NOVI SPA HOTELS & RESORT

Ove subote posjetili smo hotel i resort u Novom


Iako mnogi pričaju o njemu, rijetki su ga posjetili. Tim riječima počinjemo ovaj tekst o velebnom kompleksu koji se nalazi samo sat vremena vožnje od Like. Novi Vinodolski, grada koji je najpoznatiji po hrvatskom popisu običajnog prava – Vinodolskom zakoniku. Odredište je mnogih Ličana, ponajviše Otočana i Brinjaka, za kupanje na gradskoj plaži. Tik do Novog, dvjestotinjak metara od table izlaska iz grada, pokraj ceste s lijeve strane nalazi se diskretan ulaz.

Ulaz s dvije rampe vodi u Novi Spa Hotels & Resort. Na prvi pogled primjećuje se veliki kompleks zgrada i hotela, ali pravo oduševljenje uslijedilo je tek kad smo se parkirali i ušli na glavni ulaz. Impresivan ulazak u resort dovoljno je pravdati na način da kažemo kako se s recepcije vidi pogled na beskrajno plavo i čisto Jadransko more. Velika terasa s koje se vidi glavni dio hotel, vanjskog bazena i spa kompleksa, ostavlja bez daha.

Kako bi Novi Spa Hotel & Resort opravdao titulu “jedinstvenog i luksuznog resorta na plaži u Hrvatskoj”, bilo je potrebno napraviti nešto što će impresionirati i najzahtjevnije. Čistoća, urednost, ugodno osoblje i općenito “skupi” dojam hotela, tome svakako ide u prilog.

Osim toga, napisati ćemo i nekoliko činjenica. Resort je raspoređen duž 1,5 kilometar obale Jadranskog mora, ima 75 hotelskih soba i 336 luksuznih apartmana. Takav raspored omogućuje prekrasne i nezaboravne poglede s vlastitog balkona, terase ili vrta.

U šetnji hotelom razgovarali smo s IT menadžerom gosp. Mariom Vukovićem, dao nam je izjavu po pitanju svakodnevnih obaveza održavanja kompleksa.

Mnogi su zavidni nama koji radimo u ovom velikom turističkom kompleksu, a moram priznati da neki imaju i razloga. Radi se puno, veliki broj turista kod nas ljetuje i u ovakvom kompleksu samo na održavanju ima jako puno posla. Bez obzira na to što imam dosta prekovremenih sati, radi se sve da bi gosti bili najzadovoljniji. Turisti su zaista zahvalni i cijene i trud uložen u ovo zdanje.

NoviSPA centar najveći i najsofisticiraniji je u Europi, a postoji još i Dječji grad te Sea Breeze, dječja igraonica s cjelodnevnim programom i još mnoge zabavne aktivnosti. Mnogo je toga što bi se još moglo navesti, ali to ćemo prepustiti vama. Novi Spa Hotels & Resort blizu je svima u Hrvatskoj, a naše preporuke za posjetu imate.

photo 1

photo 2 photo 4 photo 3

WP_20150801_005

Foto: Mario Vuković, Ante Fumić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close