WebDruštvene mrežeTechIzdvojenoPromo

TREBAŠ MARKETINŠKI SAVJET? Počela nova kampanja Prilika Grupe, posebna pogodnost nakon čitanja…

AGENCIJSKI DIO USLUGA

Nova kampanja kreće. Prilika Grupa predstavlja svoju široku paletu usluga – od njih šezdeset, danas pričamo o četiri. Na kraju članka pročitajte pogodnost koju možete dobiti samo zato jer čitate Lika Club!


Tvrtka za usluge u komunikacijama koja uspješno djeluje na tržištu već više od pet godina, a u kojoj se nalazi i naš medij Lika Club, ovog ponedjeljka započela je s prvom dvotjednom kampanjom kojom predstavlja cijeli niz svojih usluga i znanja koja mogu doprinijeti poduzetnicima, obrtnicima, poznatim osobama i drugim djelatnostima koja se bave javnim nastupima i marketinškim kampanjama.

Prilika Grupa u prvoj kampanji fokus stavlja na usluge grafičkog dizajna, fotografiranja, administracije društvenih mreža te marketinga. Sve je popraćeno s četiri promo videa koji su izrađeni kako bi bili kratka i jasna poruka na društvenim mrežama!

“Naš posao su – tvoje društvene mreže.”

Društvene mreže danas su vrlo efikasan alat za brendiranje, prodaju i marketing. Nebrojene mogućnosti oglašavanja svakom kupcu omogućuju proučavanje usluge preko službenog kanala prodavatelja (doživljaja ili proizvoda), a sve se provodi putem dostupnih alata organskog ili plaćenog oglašavanja. Prilika Grupa za vas nudi usluge administracije društvenih mreža – Facebook, Instagram, YouTube, Spotify ili LinkedIn. – piše na web stranici www.prilika.group gdje možete detaljnije pogledati i neke projekte.

“Naš posao je – tvoj grafički dizajn”

“Izgled bannera, kutijice, logotipa ili reklamne kampanje, od presudne je važnosti za kupnju ili drugi tip konverzije. Svatko tko želi biti profesionalac i tko želi imati odličnu prodaju, danas mora imati odličan grafički dizajn. Prilika Grupa ima više od pet godina iskustva u proizvodnji različitih grafičkih rješenja i mnogo zadovoljnih klijenata” – zaključuju.

“Naš posao je – tvoje fotografiranje”

“Prava fotografija može prodati sve, kako dobar proizvod, tako i onaj manje dobar. Kako odličnu destinaciju, tako i onu manje odličnu. Fotografija govori više od tisuću riječi, a to potvrđuje i naš dugogodišnji profesionalni fotograf. Tisuće radnih sati i na destine tisuća isporučenih fotografija, potvrđuju da Prilika Grupa može pouzdano odraditi svaki fotografski zadatak.” – pišu. Fotografije jednog od fotografa Josipa Durdova često ste mogli vidjeti i na portalu Lika Club u brojnim terenskim zadacima i fotogalerijama, a specijalizirani smo i za studijsko fotografiranje.

“Naš posao je – tvoj marketing”

Marketing je širok pojam, ali lakše ga je provoditi kad imate cilj. Uz točno postavljene ciljeve, marketingom se bavimo kreativno i efikasno, a prije svega u dogovoru s klijentom izrađujemo strategiju. Gore navedene tri usluge, također su vrlo važni elementi uspješnog marketinga, no najvažniji je individualan pristup svakom klijentu. Marketing se provodi zbog omogućavanja dolaska do dobrih rezultata prodaje, a Prilika Grupa će se za to pobrinuti, o čemu svjedoče i brojni klijenti s kojima su surađivali u proteklih pet godina poslovanja.

Cijela kampanja biti će odrađena putem društvenih mreža, Facebook oglasima naciljali su cijelu Hrvatsku.

Cilj je da svojim primjerom pokažemo kako se u najvećoj krizi, potrebno najviše oglašavati. S obzirom da to sami savjetujemo klijentima, logično je da to pokazujemo i svojim primjerom. Ovo je prva faza našeg oglašavanja usluga, dok na Facebooku Prilika Grupe i LinkedIn profilu možete pratiti naše aktivnosti. – kaže zaključno vlasnik Prilika Grupe Ante Fumić.

Ako se javite nakon ovog članka, dobivate 1h besplatnog savjetovanja

Svi čitatelji portala Lika Club koji se jave na mail [email protected] ili broj mobitela +385 91 518 0205, u roku od 48 sati od objave, dobivaju 1h besplatnog savjetovanja za jednu od usluga agencije od strane komunikacijskih stručnjaka Prilika Grupe.

Pri javljanju i dogovoru termina, pripremite; ime tvrtke/obrta, ime i prezime osobe, kontakt broj mobitela i maila, kako bi vas iz Grupe mogli kontaktirati.

Besplatno savjetovanje provesti će se putem aplikacije Zoom, Skypea ili telefonski, u skladu s važećim epidemiološkim uvjetima, u roku od 14 dana od dana javljanja.

Sretno svima!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close