KarijeraGrad Zagreb

TRAŽE ZAPOSLENIKE Tesla stiže u domovinu Nikole Tesle!

PREDSTAVNIŠTVO U ZAGREBU

Za posao se može prijaviti tko god je zainteresiran, a oglas je 2. rujna postavila upravo Tesla na svojim stranicama.


Elon Musk osnovao je kompaniju imena Tesla zbog fascinacije Nikolom Teslom i zato je u nekoliko navrata izjavio da mu je želja otvoriti predstavništva u “zemljama njegovih korijena”. To će se napokon i ispuniti jer Tesla otvara predstavništvo u Zagrebu.

Za posao se može prijaviti tko god je zainteresiran, a oglas je 2. rujna postavila upravo Tesla na svojim stranicama.

Traže Tesla Advisora, što je savjetnik za odabir i kupnju Teslinih automobila, a druga pozicija je Sales & Delivery Manager, odnosno voditelj tima ili predstavništva u Zagrebu. U oglasu za te poslove ne piše kada će se službeno otvoriti predstavništvo

Dakle, zemlja u kojoj je Nikola Tesla rođen 10. srpnja 1855. imat će čast dobiti predstavništvo najvrednije automobilske kompanije na svijetu, koja iako proizvodi daleko manje vozila od konkurencije, vrijedi daleko više zahvaljujući tehnologiji i inovacijama kojima se izdvaja na tržištu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close