Film i TVVijesti

Traže se farmeri i farmerice: Prijavi se u novu sezonu “Ljubav je na selu”!

Ne čekajte da vas pronađe ljubav! Pronađite vi nju! Usamljeni ste, živite na selu, a u potrazi ste za nekim kome ćete darovati srce?


Prijave za novu sezonu omiljene dokumentarne sapunice ‘Ljubav je na selu’ su počele! ”U ovom užurbanom vremenu ne isplati se više čekati, stoga telefone u ruke i prijavite se za novu sezonu jer možda baš vas u našoj emisiji čeka ljubav, kao što je dočekala mnoge’, kazala je voditeljica Marijana Batinić koja je kroz 11 sezona spojila više od deset parova, a rodilo se čak 17-ero djece.

Stoga se pozivaju svi usamljeni farmeri i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – ljubav!

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života, fotografiju i pismo prijave mogu poslati na e-mail adresu [email protected] ili se prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom ”farmer” (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms).

Život na selu ljepši je udvoje!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close