Tradicionalni sajam nautike na Zagrebačkom velesajmu

Tena Brnad

Tradicionalni zagrebački nautički sajam održati će se od 17. do 21. veljače 2016. u četiri punih paviljona Zagrebačkog velesajma.


U svom jubilarnom 25. izdanju organizatori najavljuju svjetske proizvođače brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.

Svoje usluge ponudit će hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te škole, agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

– Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja. Hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu. Na Zagrebački velesajam stiže ono najbolje iz hrvatskih škverova. Ove je godine imperativ izlagati na sajmu Nautike. Svi koji dolaze na sajam u želji da razgledaju ponudu domaćih malih brodogradilišta sigurno neće otići razočarani – ističe zagrebački Holding u najavi sajma.

Pročitajte više na dalje.com.

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u