Tech

TrackR: Genijalna stvar zbog koje više nikada nećete gubiti ključeve ili novčanik

TrackR funkcionira tako da na vaš pametni telefon instalirate aplikaciju koja je povezana s uređajem, kojeg onda stavite u auto, na neko neupadljivo mjesto, pa ako slučajno bude ukraden, ovako ga možete locirati.


Nema goreg kad izađete iz trgovine, vani more automobila, a vi ste zaboravili gdje ste parkirali. Za sve kojima se to češće događa, nema više panike. Novi izum pomoći će da se to više ne ponovi.

Minijaturni uređaj za praćenje, TrackR, izumila je jedna kalifornijska startup kompanija, a već su prodali 4,5 milijuna primjeraka po čitavom svijetu.

TrackR funkcionira tako da na vaš pametni telefon instalirate aplikaciju koja je povezana s uređajem, kojeg onda stavite u auto, na neko neupadljivo mjesto, pa ako slučajno bude ukraden, ovako ga možete locirati. Prenosi punkufer.dnevnik.hr

Više na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close