Scena

Tony Cetinski ima novu pjesmu

Jedna od najvećih glazbenih regionalnih zvijezda Tony Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrijeme priprema mnoga iznenađenja. Jedno od njih je i novi singl naziva ‘Od trnja do zvijezda’, a on od danas i službeno plovi regionalnim radijskim eterom.


Kao i u slučaju prethodnog singla “Vjera nevjera”, tako je glavni krivac za nastajanje glazbe, teksta i aranžmana Miro Buljan, a Tony i Miro zajedno su potpisali produkciju.

Sam Tony Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv “Od trnja do zvijezda”. “Osjećam da će ljudi prihvatiti ovu pjesmu i da će je pjevušiti dok se voze u autu, kuhaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje. Trnovit put je nešto što je dobro, ali pod uvjetom da put ne završava u povratku natrag, ali o tome pjesma i govori”, rekao je Tony Cetinski.

Pročitajte više na tportal.hr


 

Foto: Wikimedia Commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close