VijestiScena

Tony Cetinski i Miroslav Rus, dobitna kombinacija za najljepšu ljubavnu pjesmu!

Bezvremenske i vječne pjesme obično polako sazrijevaju, dok ne potvrde svoje mjesto među fanovima. Ljubavne pjesme su kao i vino, što starije tim bolje, a emotivci ih doživljaju na poseban način.


Najbolji primjer jedne od takvih je skladba ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘ sa novog albuma Tonyja CetinskogKao u snu‘, a za koju je zaslužan legendarni Miroslav Rus, koji je autor glazbe i teksta.

Sam Tony, još je u najavi albuma tvrdio kako je pjesma genijalna i ‘strašna’ u pozitivnom smislu, a sve što se oko nje događa to je i potvrdilo.

Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘, već sada na YouTubeu broji više od milijun i sto tisuća pregleda, a nije još ni predstavljena kao službeni singl.

Ono što je posebno zanimljvo jesu komentari na ovu pjesmu na Youtubeu, a ističe se jedan od anonimnih strastvenih mladića koji svakodnevno ostavlja iznimne ljubavne poruke nepoznatnoj djevojci, vezujući ih na spomenute stihove pjesme Miroslava Rusa, u izvedbi Tonyja Cetinskog.

Uz veliki broj pregleda, ovo je još jedan dokaz da je i prije izlaska spota, pred nama definitivno pjesma svih pjesama, po tome što je ljudi vole posvećivati voljenim osobama, istaknuo je Tony ovom prigodom.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close