VijestiSport

Toni Marić iz Otočca osvojio 2. mjesto u utrci XCM kup Hrvatske

Utrkom “2Islands On 2Wheels Trogir 2019.” (Husqvarna XCM kup Hrvatske) u organizaciji BK Kairos iz Trogira u nedjelju je službeno otvorena MTB sezona u Hrvatskoj. Na duljoj trasi slavili su aktualni nacionalni XCM prvak Milo Pilski i poljska natjecateljica Sabina Rzepka koja živi i trenira u Primoštenu.


Seniori, seniorke te kategorije Master A i Sport vozili su dulju trasu od cca. 60 km (dva kruga), dok su juniori, juniorke, kadeti, Master B,C, D i Rekreativci vozili upola manju trasu, to jest jedan krug po Čiovu. Nastupilo je ukupno 133 natjecateljice i natjecatelja.

U Trogiru je sudjelovao i član „BK Barkana Otočac“ Toni Marić i ostvario 2. mjesto u kategoriji juniora. Toni je otvorio sezonu za barkanovce i skupio bodove za kup Hrvatske, a sljedeći vikend barkanovci nastupaju na utrci „XCM KAMENJAK ROCKY TRAILS“.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Gacka 053 | Foto: Facebook/BK Barkan

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close