Scena

Toni Cetinski s mladim glazbenicima snimio pjesmu “Glasno zapjevaj”

Toni Cetinski je protekle mjesece iskoristio kako bi udružio snage s mladim i talentiranim glazbenicima, čije vrijeme tek dolazi, te im na svoj način pomogne u prvim koracima. Rezultat svega je pjesma i spot, ‘Glasno zapjevaj’, koju Toni izvodi sa dionicima RTL-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde’, Sarom Knežević, Marijom Barišić, Filipom Rudanom i Ericom Vidovićem, piše 24sata.hr


Pravi razlog zbog čega volim pružiti pomoć mladima koji su u početku ostvarenja svojih snova, je to što njima takve stvari puno znače, a mene izuzetno ispunjavaju. U svojim počecima, od starijih kolega naučio sam puno toga, ali i ono najljepše pomagati mlađima, pa tako ja sada nastavljam tim putevima, jer to itekako ima smisla”, kaže Toni.

Pjesmu i tekst napisala je Dubravka Cetinski, a video spot je sniman u Rovinju pod redateljskom palicom samog Tonija i Brune Grgurića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close