Grad ZagrebScena

Toni Cetinski na Dan žena u Areni Zagreb

Toni Cetinski, pjevač omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama, nakon dvostrukog koncerta 2009. godine, vraća se u Arenu Zagreb pružiti zagrebačkoj publici i fanovima vrhunsku zabavu.


Upravo na Dan žena, 08.03.2016., Toni priprema posebno iznenađenje i nevjerojatan scenski spektakl za izuzetan koncertni događaj. Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: ”23. Prosinac”, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, ali i u novim velikim hitovima kao što su ”Krik” te ”Mjesečar”… Kao predgrupa, pred zagrebačkom će publikom nastupati i grupa ”Pravila igre”, koji su singlom ”Nebo na mojoj strani”, hrabro i uspješno kročili na hrvatsku glazbenu scenu. Osim njih, Toniju će se pridružiti i neki od najpopularnijih natjecatelja iz prošlogodišnje i ovogodišnje ‘The Voice’ sezone.

”Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjećam. Posebno mi je zadovoljstvo što će mi se kao gosti pridružiti i neki izvođači čija imena neka budu iznenađenje…” – kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeće koncerte.

Pročitajte više na dalje.com.


Foto: YouTube screenshot

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close