Scena

Tonči i Madre Badessa krenuli “Pošteno”

“Pošteno” je novi singl Tončija Huljića i njegovog pratećeg Madre Badessa benda. Pjesma koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić na duhovit način pjeva o trojici braće koji su odlučili napraviti zaokret u svom životu i živjeti pošteno.


U skladu s tekstom snimljen je i duhoviti video spot u kojem Tonči glumi jednog od trojice braće u zatvoru, a za potrebe ovog spota pristao je glumiti ćelav i istetoviran. Redatelj spota je Rino Barbir koji je s Tončijem napisao i scenarij. Uz Tončija, u spotu su odlično svoje uloge odglumili i Marjan Nejašmić Banić i Nino Marini. Spot je sniman u Hotelu Zagreb na Duilovu.

“U ovom hotelu sam već snimio spotove ‘Che Guevara i manistra u suvo’ i ‘Tko nije lud, nije normalan’ iz mjuzikla “Pacijenti” jer njegov interijer odgovara baš onome što sam zamislio u svojim spotovima. Ima te neke tragove socijalizma i tamo kao da vrijeme stoji”, objasnio je Tonči.

Spot “Pošteno” samo je prvi u nizu spotova koje je Tonči snimio prije službene objave novog studijskog albuma “Tipo primitivo / Piano primitivo”, dvostrukog izdanja na kojem će se uz nove pjesme naći i već poznati singlovi “Kakvi san ja kralj”, “Čemu nervoza”, “Amico Mio Goodbye” , “No stress” te posljednji objavljeni “Ja bi da san opet mali” u kojem gostuje Boby Moskovski. Novi dvostruki album na tržište izlazi krajem listopada, a do tada će biti predstavljeni svi spotovi s novog albuma.

“Riječ je o pionirskom poduhvatu zbog čega sam i prolongirao izlazak novoga albuma. Za svaku pjesmu, njih dvanaest sam snimio video broj i onoga dana kad iziđe album na YouTubeu će se pojaviti sve pjesme s pripadajućim videospotovima. Ne znam je li itko tako nešto uradio, ali kada vidite sve spotove shvatit ćete da su oni dio jedne zaokružene priče”, rekao je Tonči.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close