Scena

Tonči Huljić predstavio svojih 30 hitova u izdanju HDS-a

Sinoć je zagrebačkom restoranu “Mostovi 2” predstavljen notni zapis Tončija Huljića objavljen u izdanju HDS-a i izdavačke kuće Cantus. Tonči Huljić jedan je od najpoznatijih hrvatskih skladatelja čija je glazba utjecala na brojne karijere nekih od najpopularnijih hrvatskih izvođača i grupe.

Kriterij za odabir notnog zapisa je 30 nezaobilaznih hitova koji se i danas rado slušaju pa objava ovakvog izdanja predstavlja veliku čast svakom odabranom skladatelju.

 “Sretan sam što se mogu naći među skladateljima čiji notni zapis ostaje kao trajna vrijednost nekim novim generacijama i što HDS brine za sve nas takve pojedince. Možda bi se mnogi trebali ugledati upravo na tu brigu. Sretan sam i što sam imao prilike surađivati sa sjajnim pjevačima, mojim prijateljima, mnogim autorima i zahvalan sam svojoj supruzi Vjekoslavi koja mi je podarila predivne tekstove i predivnu djecu koja su krenula našim stopama”, rekao je dobro raspoložen Tonči.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close