Scena

Tomorrowland 2015. otvorit će…

Nogice diljem svijeta u nestrpljenju su cupkale da se s jezika Tomorrowlanda srola prvo ime na lineupu za 2015. No na službenim stranicama Tomorrowlanda izletila je video objava kojoj se baš nitko nije nadao.

 

Golemi festival za ljude sutrašnjice, koji vide alternativniji i ljepši svijet ispresijecan venama glazbe i ljubavi, otvoriti će neočekivani gosti. Radi se o Belgijskom Nacionalnom Orkestru čije muzikalno krdo će predvoditi švicarski dirigent Stefan Blunier. Gudala, trube, udaraljke… svi će potegnuti “The Symphony of Unity”.

Iako ovo nije baš u uobičajenoj domeni fanovima festivala vijest je uglavnom stavila osmijeh na lice. Čini se da najnoviji i najstariji žanr glazbe jako dobro funkcioniraju zajedno kako su već dokazali silni eksperimenti Millsa, koncert Pretty Lightsa na Red Rocksu , s 13 članova simfonijskog orkestra, ili pak Above & Beyond turneja sa 24-djelnim orkestrom.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dC3xnZvveIk

Naslov skladbe koja će otvoriti glazbeno putovanje u optimističnu viziju budućnosti za 2015. je prikladan kako je video objava popraćena rečenicom: “Jedan glazbeni svijet gdje se dva žanra sljubljuju” .

Tekst/Foto: klubskascena.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close