VijestiPrimorsko-goranska županija

Tomljenović iz Gospića o oboljeloj pacijentici koja je iz Gospića prevezena u Rijeku

PRIOPĆENJE IZ GOSPIĆA

U večernjim satima nakon današnje informacije o zaraženoj osobi iz Gospića, reagirao je načelnik gospićkog Stožera za civilnu zaštitu Ivica Tomljenović. Informaciju prenosimo u cijelosti.

Poštovani sugrađani,

temeljem medijskih napisa veznih uz oboljelu pacijenticu koja je iz Opće Bolnice Gospić sinoć pristigla  u KBC Rijeka ovim vas putem obavještavamo da se radi o pacijentici staroj 65 godina koja je u gospićku bolnicu došla prije osam dana s upalom pluća i dosta teškom kliničkom slikom i koja je, kako doznajemo iz OB Gospić, od ranije plućni bolesnik. Njezino mjesto prebivališta je područje Općine Brinje.  Smještena je u izolaciju i testirana na koronavirus i nalaz je bio negativan.  Nakon pogoršanja njezina stanja ponovno je testirana i nalaz je, po informacijama iz OB Gospić, ponovno došao negativan.

Na žalost, pacijentica je sinoć zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prevezena u KBC Rijeka, te je priključena na respirator. Kako doznajemo od ravnatelja KBC Rijeka Davora Štimca pacijentica je zaprimljena sa pozitivnim testom na COVID – 19, njezino stanje je ozbiljno ali stabilno.

Još jednom apeliramo na sve sugrađane da poštuju higijenske mjere koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite,  da se poglavito pridržavaju mjera koje se odnose na socijalnu distancu.

S poštovanjem,

Načelnik stožera civilne zaštite Grada Gospića

Ivica TomljenovićČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close