VijestiPrimorsko-goranska županija

Tomljenović iz Gospića o oboljeloj pacijentici koja je iz Gospića prevezena u Rijeku

PRIOPĆENJE IZ GOSPIĆA

U večernjim satima nakon današnje informacije o zaraženoj osobi iz Gospića, reagirao je načelnik gospićkog Stožera za civilnu zaštitu Ivica Tomljenović. Informaciju prenosimo u cijelosti.

Poštovani sugrađani,

temeljem medijskih napisa veznih uz oboljelu pacijenticu koja je iz Opće Bolnice Gospić sinoć pristigla  u KBC Rijeka ovim vas putem obavještavamo da se radi o pacijentici staroj 65 godina koja je u gospićku bolnicu došla prije osam dana s upalom pluća i dosta teškom kliničkom slikom i koja je, kako doznajemo iz OB Gospić, od ranije plućni bolesnik. Njezino mjesto prebivališta je područje Općine Brinje.  Smještena je u izolaciju i testirana na koronavirus i nalaz je bio negativan.  Nakon pogoršanja njezina stanja ponovno je testirana i nalaz je, po informacijama iz OB Gospić, ponovno došao negativan.

Na žalost, pacijentica je sinoć zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prevezena u KBC Rijeka, te je priključena na respirator. Kako doznajemo od ravnatelja KBC Rijeka Davora Štimca pacijentica je zaprimljena sa pozitivnim testom na COVID – 19, njezino stanje je ozbiljno ali stabilno.

Još jednom apeliramo na sve sugrađane da poštuju higijenske mjere koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite,  da se poglavito pridržavaju mjera koje se odnose na socijalnu distancu.

S poštovanjem,

Načelnik stožera civilne zaštite Grada Gospića

Ivica Tomljenović


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close