VijestiScena

Tomislav Bralić, klapa Intrade i Mladen Grdović snimili su prvi zajednički duet

Jake zadarske snage, Tomislav Bralić, klapa Intrade i Mladen Grdović snimili su prvi zajednički duet, pjesmu “Uzorita” s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.


Pjesmu “Uzorita” potpisuju dva istaknuta glazbenika – Ante Sikirić kao autor glazbe i stihova te aranžer Remi Kazinoti. Savršena suradnja omiljenih dalmatinskih izvođača i eminentnih autora gotovo sigurno garantira da je pred nama novi hit.

“Ante Sikirić je za Intrade napisao ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Samo more nosim ja na duši’, ‘Neka ti bude postelja meka’, autor je mnogih divnih pjesama. ‘Uzorita’ je lijepa, jednostavna, ljubavna pjesma, to se čini nekako kao dobitna komibinacija koja se sviđa publici, tako da vjerujemo da će im se i ‘Uzorita’ svidjeti. Mladen ju posebno voli. Ovo nam je prva suradnja s njim i čast nam je da smo snimali sa zadarskom legendom”, kazao je Bralić.

Ova suradnja jednako je draga i Mladenu Grdoviću koji kaže kako već godinama dogovara suradnju s Bralićem i klapom Intrade: “Evo mi već 20 godina pričamo da bi mogli skupa nešto napraviti i baš mi je drago da smo to konačno ostvarili. Mi smo svi dica Kalelarge i dobri prijatelji. Glas Tomislava Bralića i moj te klape Intrade koja je nadopunila harmoniju, podsjeća me na moju suradnju s Bepom na pjesmi ‘Tu je moj dom’. Meni je ‘Uzorita’ fenomenalna pjesma i vjerujem da će ući u narod”, kaže Grdović.

Zadrani su za ‘Uzoritu’ snimili spot u Privlaci kod Zadra te pokazali da se, osim za mikrofonom, odlično snalaze i na plesnom podiju. “Primjetili smo da fali plesa, nema više ‘Plesa sa zvijezdama’ na televiziji, pa smo odlučili to nadoknaditi”, smije se Bralić, a Grdović dodaje da je mlađi kolega mrvicu bolji od njega na plesnom podiju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: CMC news

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close