Scena

Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju veliki koncert u Ljubljani

Slavljenički niz koncerata Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju u Sloveniji, velikim koncertom u ljubljanskoj hali Tivoli 29. siječnja.


Jedna od nezaobilaznih stanica njihove turneje povodom 30. rođendana klape, morala je biti i Ljubljana gdje su uvijek toplo primljeni i gdje publika od riječi do riječi zna svaku njihovu pjesmu.

Za njih je klapa priredila presijek svojih najvećih uspješnica koje su im označile karijeru, poput ‘Zora bila’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Kapetane, tribali bi doma’, ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Nisan te sriće’ i mnoge druge.

Klapa je već godinama izuzetno popularna i u Sloveniji, gdje su velika koncertna atrakcija. U prvom dijelu turneje po Sloveniji nastupili su u sportskim dvoranama u Mariboru, Novom Mestu, Celju, Portorožu, Kranju, Zagorju ob Savi, Velenju…

Slavlje će ovoga puta u ulozi gostiju uljepšati dva draga prijatelja klape Intrade, Goran Karan i Petar Grašo.

Goran Karan i klapa Intrade surađivali su na pjesmi ‘Prijatelju’, čije stihove i glazbu potpisuje Karan, i koja je bila veliki hit u radijskom eteru. Odmah je, kaže, znao da ju želi otpjevati baš s Bralićem o kojem ima samo riječi hvale.

“U tri riči – piva iz duše. Budući da se odavno i znamo, pjevački i nogometno, sve smo se brzo dogovorili. Prvih 30 godina Tomislava Bralića i klape Intrade bilo je izvrsno, ali drugih 30 će biti još bolje, siguran sam”, rekao je Karan.

Petar Grašo i klapa Intrade prvi su put zajedno nastupili tek nedavno, na zagrebačkom koncertu u Domu sportova u prosincu gdje su oduševili publiku, pa je ponovni zajednički nastup jednostavno bio logičan.

“Dugo smo pričali o suradnji i evo sad smo se uspjeli uskladiti, što mi je jako drago. Petra sam upoznao na našem prvom Splitskom festivalu prije 20 godina. Svirao je klavir u svom restoranu, imao je nepunih 20 godina. Upravo tako kako sam ga ja upoznao u najboljem svjetlu, predstavio se publici u Zagrebu, a sigurno će briljirati i u Ljubljani”, kazao je Bralić.

Ulaznice za koncert u dvorani Tivoli dostupne su na Eventimu, a nakon Ljubljane klapa Intrade putuje u Beč gdje će 30. siječnja nastupiti na 25. hrvatskom balu u povijesnoj zgradi Kursalon.


 

Tekst: Scardona 
Foto: arhiva

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close