VijestiZdravlje

Točke na muškom tijelu koje mora “dotaknuti” svaka žena

Uz odgovarajućeg partnera svaka točka na našem tijelu je potencijalno mjesto koje podiže temperaturu i rasplamsava strast. No uz vječnu G točku koja se smatra glavnim okidačem orgazma na ženskom tijelu postoje F i P točka čije djelovanje snažno utječe na muškarce. Želite li ih pronaći i partneru osigurati seks za pamćenje pogledajte u kartu strasti koja je nacrtana na njegovom tijelu


F- točka
Riječ je o području sa stražnje strane, na dnu glave penisa. To je područje prekriveno završecima živaca što ovo područje čini najvažnijim i najosjetljivijim mjestom genitalnog područja.
Ovo područje možete nadražiti i nježnim puhanjem ili ga oralno stimulirati jezikom.

P- točka vanjska
Riječ je o području s prednje strane, na dnu glave penisa. To je područje također prekriveno živcima te zbog toga vrlo brzo reagira na dodir. No budite oprezne jer osjetljivo tkivo treba tretirati nježno zbog čega je idealno za lagane pokrete donjom stranom jezika te vlažnim usnama.

P- točka unutarnja
Kako bi pronašli ovu vrlo snažnu točku potrebno je veliko povjerenje između partnera i puno prakse. Točka se nalazi u unutarnjim stjenkama rektuma za što je potreban lubrikant.

S obzirom da se radi o kompliciranijem zahvatu, želite li pokušati, potražite saveznike u igračkama za odrasle među kojima postoje vrlo spretna pomagala namijenjena ovakvom tipu masaže.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: lovepankycdn.confettimediapri.netdna-cdn.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close