Lifestyle

Tko se prvi rodio u Gospiću u 2020.? I Milinović i Starčević su posjetili bolnicu, ali dvije majke i dva djeteta

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović i gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević ovih dana su posjetili Opću bolnicu Gospić kako bi već tradicionalno darivali prvo novorođeno dijete u 2020. godini.


Bolnicu je prvi posjetio župan Milinović, u četvrtak 2. siječnja, kada je na svijet došla mala Melani – prvo novorođeno dijete u Ličko-senjskoj županiji u 2020. godini. Kako je priopćeno na službenim stranicama županije, župan Milinović je majci uputio iskrene čestitke, predao joj ček od 3000 kuna te uručio prikladan poklon. Istog dana  iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u gospićku bolnicu je stigla čestitka povodom ovog sretnog događaja koju je majci uručila ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić.

Dvanaest dana kasnije istim povodom Opću bolnicu Gospić posjetili su gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i pročelnica Upravnog odjela za samoupravu i upravu Ivana Kaleb Asić. Kako je priopćeno na web stranicama Grada Gospića,  gradonačelnik i pročelnica su posjetili malu Ivu, prvu novorođenu djevojčicu u 2020. godini i njenoj majci uputili iskrene čestitke te su ih darivali prigodnim poklonima.

Ono što je zanimljivo u ovoj priči jest činjenica da su gradonačelnik Starčević i župan Milinović darivali različitu djecu i neki se pritom pitaju – kako je moguće da Opća bolnica Gospić ima dvoje prve novorođene djece u 2020. godini?

Odgovor je jednostavan – naime, župan Milinović je posjetio i darivao prvo dijete rođeno u 2020. godini u Ličko-senjskoj županiji, a gradonačelnik Starčević prvo novorođeno dijete 2020. godine na području Grada Gospića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close