Film i TVIzdvojeno

Tko je Zvonko, kandidat koji se najviše sviđa ličkoj farmerici? “Moja ljubavna iskustva su šarena…”

LJUBAV JE NA SELU

Zvonko se od svih kandidata najviše sviđa farmerici, iako je vrlo tajanstven (ili baš zato)


Farmerica Rasema na svoju je farmu odlučila povesti trojicu kandidata, a jedan od njih, od kojeg joj srce brže lupa, zove se Zvonko.

Zvonko Šantalab (55), rodom Slavonac, ali sa zagrebačkom adresom, po struci je inženjer agronomije, a trenutno brine o svom imanju. Za sebe kaže da je dobar, društven i zabavan, ali ne voli da ga ”vuku za nos”.

“Moja ljubavna iskustva su šarena”, kaže Zvonko, koji iza sebe ima brak iz kojeg ima sina i kćer. Kaže da mu je kod žene najvažnija međusobna privlačnost i povjerenje, da je komunikativna, vrijedna i uredna te da nema poroka.

On je moj tip – od glave do pete”, opisala je Rasema Zvonka, dodavši kako je Zvonko vrlo tajanstven.

Poznajem takve tipove, ne otvaraju se tako lako, kao školjka… A kad se otvori, nešto najljepše izađe iz nje”.

Kako će se razvijati njihov odnos i ima li zaista “dima i vatre” između njih, provjerite u novim epizodama emisije ‘Ljubav je na selu’.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL / screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close