“Tko će znati” – četvrti singl glazbenog projekta Nimbus kantautorice Maje Milin

Tena Brnad

Novi singl glazbenog projekta Nimbus kantautorice Maje Milin ‘Tko će znati’ propituje društvene trendove i pojedince koji ih slijede.


I dok se tema može učiniti teškom i turobnom, glazba i forma pjesme to nikako nisu. Kao i u prethodnim singlovima, ‘Sad kada znam’, ‘Sve je poznato’ feat. Darko Rundek i ‘Bijeg’, Nimbus i ovaj put nagovješta da iza kiše dolazi sunce. Glazbu i tekst potpisuje Maja Milin, aranžman i produkciju Ivan Grancarić, a poznata fotografkinja Mare Milin zaslužna je za video spot.

Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r i Ihthis, Maja Milin poznata i kao Kosa, svoje je tekstove, glazbu i glas odlučila uobličiti u projekt Nimbus. Od osnutka 2002. godine do danas, Nimbus je rastao kroz brojne suradnje s različitim glazbenicima i producentima. Maja sjedi na gomili emocija i od njih plete stihove koje oživljuje glazbom koja suptilno ulazi u uho – alter pop koji će vas osvojiti. Pjesma je premijeru imala na Radiju 101 i Hrvatskom radiju 2. program.


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u