Film i TVScena

Tko će biti sljedeći James Bond?

Daniel Craig nedavno je izjavio kako se više ne vidi u ulozi Jamesa Bonda, što znači da je uloga legendarnog zavodnika trenutno prazna.


Dosadašnji James Bond, glumac Daniel Craig rekao je kako bi si radije prerezao žile na zapešću nego ponovno uskočio u ulogu agenta 007.

U javnosti se već počelo spekulirati tko bi mogao biti sljedeći glumac koji će ga utjeloviti, a ovo su najveći favoriti.

1. Idris Elba

Mnogi obožavatelji zvijezde serije The Wire nadaju se da će baš on biti sljedeći Bond. Ovo bi moglo značiti da će agent 007 po prvi puta biti crnac.

“Ne želim biti crni James Bond. Seana Conneryja nisu nazivali škotskim Jamesom Bondom niti su Daniela Craiga nazivali plavookim Jamesom Bondom. Ne želim da se meni da naziv crni James Bond”, rekao je Elba.

Ipak, snimanje novog nastavka trebalo bi započeti ovog proljeća, a vremena za izbor glavnog glumca sve je manje.

2. Damian Lewis

Već se neko vrijeme priča kako bi upravo zvijezda serije Homeland, Damian Lewis, mogao uskočiti u ulaštene cipele Jamesa Bonda. Još se u siječnju glumac našalio kako bi novinara morao ubiti ako mu kaže je li baš on novi 007.

3. Aidan Turner

Zvijezda serija Poldark i And Then There Were None definitivno je ušao u uži krug glumaca koji bi mogli zaigrati ikoničku ulogu, a sa svojim irskim šarmom i opako dobrim izgledom, obožavateljice bi ga jako voljele vidjeti na velikom platnu.

Pročitajte više na net.hr


 

Foto: 007.com

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close