Turizam

TJEDAN DESTINACIJA: Naš serijal najčitaniji ovog ljeta – s 11 partnera doseg preko 286 000 građana Hrvatske i inozemstva!

Na kraju još jednog ljeta prisjetimo se rezultata našeg Tjedna destinacija, serijala kojim smo obišli kontinentalni i primorski dio Hrvatske od Zadra, preko Like i Primorja, sve do Korduna i Karlovca


Na projektu Tjedan destinacija ove godine su bila angažirana tri člana redakcije LIKACLUB. Kroz 13 tjedana objavili smo 37 članaka u kojima smo se trudili donijeti zanimljive i malo poznate činjenice o bogatoj prirodnoj, kulturnoj i povijesnoj baštini turističkih destinacija Ličko-senjske županije i šire.

Tjedan destinacija bio je najčitanija vrsta članaka na našem portalu ovog ljeta. Najčitaniji tjedan bio je TJEDAN PAKLENICE I LOVINCA, a najčitaniji članak TJEDAN PAKLENICE I LOVINCA: Posjetite Apartmane Matovinović i okruženi prekrasnom prirodom, provedite svoj odmor podno Velebita.

Brojke kažu da je Tjedan destinacija bio veoma popularan i na društvenim mrežama. Naši članci iz Tjedna destinacija dosegli su 286 848 korisnika Facebooka koji su ih lajkali, komentirali i dijelili ukupno 6 959 puta! Najveći doseg na Facebooku postigao je TJEDAN PAKLENICE I LOVINCA, koji je ujedno i najkomentiraniji i najlajkaniji tjedan!

Ako gledamo pojedinačne članke, najveći doseg na Facebooku postigao je članak pod nazivom TJEDAN VRHOVINA: Gradi se moderan kamping resort nedaleko Plitvica! Otvorenje u travnju 2019., a članak pod nazivom TJEDAN GOSPIĆA Zašto ovo malo ličko selo oduševljava posjetitelje iz cijelog svijeta najviše ste komentirali i dijelili.

Na projektu Tjedan destinacija 2018. surađivali smo s 11 partnera kojima ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Oni su redom: Nacionalni park Paklenica, Apartmani i sobe Matovinović, Aquarium Crikvenica, Adrenalin park Crikvenica, Rekreativni centar Baške Oštarije, Turistička zajednica Općine Karlobag, Memorijalni centar Nikola Tesla, Velebit aktivnosti, Big Bear Plitvice camping resort, Izletište Butina i Turistička zajednica Karlovačke županije

Od svih ličkih destinacija naši čitatelji pokazali su najveći interes za Tjedan Vrhovina, te samim time možemo reći da su Vrhovine destinacija koja će u budućnosti biti vrlo važna za razvoj turizma i destinacija Ličko-senjske županije.

Hvala svima što ste čitali naš veliki serijal Tjedan destinacija drugu godinu zaredom i vidimo se sljedeće godine. Pogledajte u nastavku video animaciju u kojoj Iva i Tena predstavljaju rezultate ovogodišnjeg Tjedna destinacija, a  koju smo napravili u suradnji s tvrtkom Viva Lexis!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close