Tech

Timewaste Timer – aplikacija koja vas kažnjava kad gubite vrijeme na Facebooku

Ovisnosti o ovoj društvenoj mreži teško se riješiti. Često se ulogiramo na ‘fejs’ samo kako bi provjerili je li kome rođendan i pročitali koju dobru vijest na omiljenom nam portalu, no to lako preraste u dvosatno listanje dobro nam znanog news feeda. Aplikacija, odnosno dodatak poput ovog samo je jedan proizvod od onih koji nam žele pomoći u odvikavanju od ovog socijalnog opijuma.


Zapravo se radi o dodatku za Chrome, a isti nosi naziv Timewaste Timer. Princip rada je jednostavan – svaki put kada provedete više od sat vremena na Facebooku, automatski će se uplatiti 1 američki dolar s vašeg na račun tvoraca koji stoje iza ovog dodatka. Sve što trebate napraviti kako biste aktivirali ovu opciju je preuzeti ekstenziju za Chrome i uplatiti $20 na virtualni račun.

Za sve one koji se žele iskušati u ovom izazovu, aplikacija je još neko vrijeme dostupna bez potrebe za početnom uplatom, a sve što vam treba kako biste isprobali beta verziju je kod NOMORETIMEWASTING.

Više o ovom genijalnom rješenju možete saznati na njihovoj službenoj stranici.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

Foto: timewaste.prettymind.co

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close