VijestiGrad ZagrebScena

Ti, ja i moja mama novim singlom najavljuje album prvijenac!

Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja treći najavni singl s albuma “Teška kao dno”, čiji se izlazak očekuje do kraja 2018. godine.


“Pjesma “Voljeti te” govori o strahu i riziku u ljubavi. Voljeti znači jednostavno voljeti, riskirati i davati se. Prerasti sebe”, kaže Ana Opalić, jedna od autorica pjesme koju prati i videospot za koji su cure iz benda odabrale slobodno penjanje kao metaforu osobnog rasta kroz ljubav,a premijerno ga možete pogledati 7.11. u emisiji Poprock.hr.

Radnja videospota se smjestila na obroncima Kalnika, a glavnu ulogu penjačice igrala je Doris Defar. Za dron je bio zadužen Vjekoslav Palinić, dok je kameru i montažu standardno odradila Ana Opalić, koja o videu kaže:

Spot je dobio dodatni vizualni pečat projiciranjem na kožu čime se u priču uvodi “druga osoba”. Na kraju spota dvije se slike razotkrivaju i spajaju. Baš kao u ljubavi.

Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena – Ti, ja i moja mama. Bend je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).

Pjesma je snimljena u Funhouse studiju u Zagrebu, miks je napravio Dražen Gavrilović iz studija Pod.room, a za mastering je zaslužan Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Sandra Sobočanec, Dražen Gavrilović i Berko Muratović, glazbu je uz Sandru radila i Ana Opalić, koja je napisala i tekst, dok je na aranžmanu radio cijeli bend.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close