VijestiScena

Thompson priprema koncertni spektakl na stadionu u Dugoj Resi

Sve je spremno za veliki koncertni spektakl Marka Perkovića Thompsona u Dugoj Resi, koji će se održati 12. listopada na stadionu, s početkom u 20 sati.


Koncert je dio velike koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona za koju se u svim hrvatskim gradovima do sada tražila ulaznica više! Thompsonova vjerna publika u Dugoj Resi imat će priliku uživati u vrhunskoj koncertnoj produkciji i višesatnom glazbeno-scenskom spektaklu, a organizatori iz NK Duga Resa 1929, Thompsonovim će koncertom ujedno obilježiti i 90 godina kluba.

Marko Perković Thompson jedan je od najpopularnijih, a ujedno i najtiražniji hrvatski izvođač s karijerom u samom vrhu domaće glazbene scene koja traje više od 25 godina i tijekom koje je otpjevao brojne bezvremene hitove. Mnogi od njih postali su domoljubni rock evergreeni koje obožavaju sve generacije publike.

Za sve svoje fanove, Thompson je sa svojim bendom za koncertni spektakl u Dugoj Resi pripremio repertoar svih svojih najvećih hitova, poput pjesama „Lijepa li si”, „Moj dida i ja”, „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“, „Geni kameni”, „Lipa Kaja”, „Zaustavi se vjetre”, „E moj narode“ i mnoge druge.

Sve ove pjesme nadahnute iskrenom ljubavlju, domovinom i vjerom, odavno su ušle pod kožu Thompsonovoj vjernoj publici, a o broju Thompsonovih fanova u Dugoj Resi i okolnim mjestima ponajbolje govori činjenica da se ulaznice sjajno prodaju i da organizatori očekuju rasprodani stadion.


 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close