VijestiLifestyleScena

THOMPSON dolazi u Međugorje na poziv ČILIĆA!

Marko Perković Thompson odazvao se na prijateljski poziv na druženje u utorak na velikom slavlju u Međugorju koje organizira Marin Čilić i njegova obitelj povodom Marinovog osvajanja US Opena, jednog od četiri najjača teniska turnira na svijetu.

‘Da točno je, pozvao me Marin i njegova obitelj, naravno da ću se odazvati pozivu čovjeka koji se proslavio u športskim rezultatima na svjetskoj razini, a samim tim proslavio Hrvatsku i hrvatski narod. Radujem se što ću mu osobno stisnuti ruku i čestitati s iskrenom željom za još puno ovakvih rezultata koji nas Hrvate čine radosnim i ponosnim’, izjavio je Marko Perković Thompson na svojim službenim stranicama. Od poznatih gostiju iz svijeta glazbe na fešti će među ostalima nazočitiMate Bulić i Tiho Orlić.

Thompson i Čilić u Međugorju će veličati veliku pobjedu, još jednom bravo za osvojen US OPEN!

Tekst: UL/CR

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close