The Witcher dolazi u kina

LIKACLUB

Prvi od nekoliko filmova The Witcher u kinima bi trebao biti 2017, a mnoge će sigurno iznenaditi to da CD projekt s njim neće imati baš nikakve veze


Oduševljenje milijuna igrača trećim i posljednjim dijelom franšize još se nije sleglo, no to očito neće biti potpun razlaz s obožavateljima. Naime Platige Image najavio je da će se 2017. u kinima pojaviti prvi film ‘The Witcher’ kao polazišna točka za još nekoliko filmova, ali i TV seriju. Zanimljivo, Platige je radio sve animirane cut scene za sve tri igre, a redatelj igre Tomek Baginski, koji je jednom nominiran za Oscara, režirao je uvodnu scenu za The Witcher 2.
Unatoč svemu, film neće biti inspiriran igrama, već knjigama i CD Projekt barem zasad neće imati nikakvu ulogu u produkciji. Kako će i jesu li već riješili pitanje autorskih prava, još uvijek nije poznato s obzirom na to da je upravo CD Projekt vlasnik prava na brend The Witcher.

Zanimljivo, ovo nije prvi Geraltov izlet na male ekrane. Naime 2001. snimljen je vrlo loš film, a postojala je i TV serija s urnebesnim specijalnim efektima.


Tekst: tportal.hr
Foto: mybroadband.co.za

 

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u