Grad ZagrebScena

THE VOICE HRVATSKE: Gospićanka KARLA zapjevala s Jacquesom, ali nije bilo dovoljno

Prošle subote prikazan je još jedan The Voice – Najljepši glas Hrvatske, hrvatska verzija megapopularnog svjetskog showa The Voice.

Ovog puta i Lika je imala svoju predstavnicu koja se predstavila glasom i stasom pred dobro poznatim žirijem; Indirom iz Colonije, Ivanom iz Vatre, Tonijem Cetinskim i Jacquesom Houdekom. Karla Krmpotić, 19-godišnjakinja iz Gospića i studentica prava u Zagrebu branila je ličke boje na audiciji.

Pjevačica koja je već poznata po energičnim nastupima nije prošla u jedan od timova žirija, ali kao nagradu za izvrstan nastup dobila je kratki nastup s Jacquesom Houdekom.

Video nastupa biti će dostupan tokom dana na Facebook stranici našeg portala – LIKACLUB.eu. Bravo Karla i samo hrabro u nastavku glazbene karijere!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close