VijestiGrad ZagrebTurizam

The Plitvice Times treći mjesec zaredom oborio sve rekorde, ovaj put za 64%

PLITVIČKI MEDIJ ZA TURISTE

The Plitvice Times, magazin  kojeg je nakladnik Prilika Grupa, treći mjesec zaredom oborio je sve rekorde čitanosti


Turistički magazin koji već   gotovo četiri godine svakodnevno priča turističke priče   iz Hrvatske i svijeta, već treći mjesec  bilježi rekorde čitanosti. Portal plitvicetimes.com  prati  devet brojeva magazina The Plitvice Times koji se prodaje na više od 800 kioska u Hrvatskoj, a   ovog ljeta   doživio je i veliki digitalni rast.

U prošlom mjesecu rujnu, oboren je rekord iz kolovoza, a ovaj put rujan je  po broju pregleda stranica  veći za čak 64,10%.   Jednako bitan broj je broj pregleda  stranica  koji prosječno po svakom korisniku iznosi 3,03 stranice, što je također  za 68,52% više nego u mjesecu kolovozu.  Rezultat je to povećane medijske vidljivosti uzrokovane angažiranim radom redakcije, ali i  financijskih ulaganja u The Plitvice Times koji se sada automatski prevodi na 16 svjetskih jezika što ga čini dostupnim u više od 20 zemalja svijeta.

The Plitvice Times do kraja godine će proslaviti i svoj četvrti rođendan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close