Scena

“The Last Panthers”: nova serija britanske produkcije u kojoj glumi Goran Bogdan

Idućeg mjeseca s emitiranjem kreće nova britanska kriminalistička serija“The Last Panthers”. U šest epizoda prikazat će se napeta priča o velikoj pljački dijamanata koja će se razviti u veliku operaciju diljem Europe u koju će biti uključeni brojni internacionalni kriminalci i bankari.


Bogdan utjelovio srpskog kradljivca dijamanata

Jedna od glavnih uloga u seriji povjerena je domaćem glumcu Goranu Bogdanu koji glumi Milana, srpskog kradljivca dijamanata i vođu bande Pink Panthers. Njegov lik jedan je od ključnih u ovoj seriji i kroz svih šest epizoda on i ekipa notornih pljačkaša bit će prisiljeni bježati od velike međunarodne potjere. Za Bogdana je ovo prva velika internacionalna uloga.

“The Last Panthers” nastao je prema ideji poznatog francuskog novinara Jeromea Pierrata, scenarij je napisao nagrađivani Jack Thorne, a režiju je odradio Johan Renck. Serija je snimana osam mjeseci u Crnoj Gori, Beogradu, Marseilleu i Londonu.

https://www.youtube.com/watch?v=cDIEWP65uN8


Tekst: telegram.hr
Foto: sky.com / novilist.hr
Video: youtube.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close